Förlagets beskrivning

"Du sticker nyckeln i låset och öppnar dörren. Du tänder lampan, går in i köket, öppnar kylskåpet och hämtar en bit överbliven pizza som du värmer i mikron. Men vad är det som gör att just din nyckel passar till ditt lås? Hur kan kylskåpet vara kallt, och varför är det bara maten som blir varm i mikron? Det här är en bok för dig som undrar hur allt där hemma fungerar. Allt det där som finns nära dig. Kom in i huset så får du veta!" 

Kom in i huset är en digitalisering av ett tidigare material för årskurs 4-6. Materialet är teckenspråksöversatt och innehåller även svenskt tal.

Du bläddrar i boken och klickar på textstycken för att få dem upplästa och på teckenspråk. Det går även göra noteringar och överstrykningar som sparas till nästa inloggning.

Kom in i huset är översatt till teckenspråk med svenskt tal och är även digitaliserad. Boken är tidigare utgiven av Natur&Kultur.

Kom in i huset är reviderad och är numera i HTML5-format så den fungerar även på Ipad.

Pris per år

  • 1 användare: 80 kr (100 kr inkl. moms)
  • 5 användare: 400 kr (500 kr inkl. moms)
  • 10 användare: 800 kr (1000 kr inkl. moms)
  • Skolicens användare: 1800 kr (2250 kr inkl. moms).

Prova på

  • Prova på-licens, 1 användare, 1 månad: 0 kr (0 kr inkl. moms).

Läs mer om licenser under Kundservice och Vanliga frågor och svar.

Personuppgifter

För användare av våra webbaserade läromedel behöver vi spara och behandla personuppgifter så som namn och e-postadress. Syftet med en sådan behandling är att kunna ge tillgång till läromedlet och administrera konto och lösenord. I detta läromedel behandlas även sparade anteckningar, markeringar som ritats in samt bokmärken. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter.