Omslagsbild Näringslära

Näringslära

Spara i lista Sparad i lista!
  • Livsmedels- och näringskunskap
  • 2010
  • Originalversion
Läromedelsegenskaper:

Näringslära ger både grundläggande och fördjupande kunskaper och fungerar därför både för dem som är nybörjare och för dem som redan känner till en del om ämnesområdet.

Omslagsbild Praktisk gastronomi Bröd för bageri och restaurang

Praktisk gastronomi Bröd för bageri och restaurang

Spara i lista Sparad i lista!
  • Bagerikunskap
  • Livsmedels- och näringskunskap
  • Tryckta läromedel
  • 2010
  • Originalversion
Läromedelsegenskaper:

I ett bageri och på en restaurang bakar man bröd för sina kunder. Bakar man ett gott bröd återkommer kunderna. Det är en av bagarens stora utmaningar, att varje dag, hela året, baka ett lika gott och vackert bröd som föregående dag.

Omslagsbild Praktisk gastronomi Laga mat i storkök

Praktisk gastronomi Laga mat i storkök

Spara i lista Sparad i lista!
  • Livsmedels- och näringskunskap
  • Matlagning
  • Matlagningskunskap
  • Tryckta läromedel
  • 2009
  • Originalversion
Läromedelsegenskaper:

Boken tar upp de praktiska delar av gastronomin som handlar om matlagning i storkök. Vällagad och god mat i stora volymer är en tillväxtbransch. Laga mat i storkök reder också ut vad ett storkök egentligen är med dess olika yrkesroller. Vidare riktar den...

Tillgängliggjorda versioner

Omslagsbild Våra livsmedel från jord till bord

Våra livsmedel från jord till bord

Spara i lista Sparad i lista!
  • Livsmedels- och näringskunskap
  • 2009
  • Originalversion
Läromedelsegenskaper:

Dofter, smaker och gedigna kunskaper om våra råvaror.  Våra livsmedel – från jord till bord förmedlar allt detta genom sin informativa text och det stora antalet illustrationer i färg. Här får läsaren verkligen lära känna råvarorna genom både text och bi...

Naringslara - Tryckt form

Näringslära

Spara i lista Sparad i lista!
  • Livsmedels- och näringskunskap
  • Tryckta läromedel
  • Originalversion

Denna produkt går inte längre att beställa hos förlaget. Däremot går anpassningar av produkten att köpa från SPSM:s webbshop eller Inläsningstjänst.

Omslagsbild Praktisk gastronomi Laga mat i restaurang

Praktisk gastronomi Laga mat i restaurang

Spara i lista Sparad i lista!
  • Livsmedels- och näringskunskap
  • Tryckta läromedel
  • 2007
  • Originalversion
Läromedelsegenskaper:

Boken tar upp den praktiska delen av gastronomin och sätter in kockens yrkesroll i ett större sammanhang. En restaurang kan se ut på många olika sätt, det är viktigt att förstå hur och varför dessa fyller olika behov. Boken är avsedd för gymnasieskolan o...

Tillgängliggjorda versioner

Omslagsbild Livsmedels- och näringskunskap

Livsmedels- och näringskunskap

Spara i lista Sparad i lista!
  • Livsmedels- och näringskunskap
  • Tryckta läromedel
  • 2015
  • Originalversion
Läromedelsegenskaper:

Livsmedels- och näringskunskap ger en helhetsbild av livsmedlens väg från råvaruproduktion till tillagning. Näringsämnenas uppbyggnad och funktion presenteras i samband med olika livsmedelsgrupper vilket gör kopplingen mellan dem tydlig. Hur hälsan är be...

Din sökning gav inga träffar på informationssidor