Omslagsbild Praktisk gastronomi Servera på restaurang

Praktisk gastronomi Servera på restaurang

Spara i lista Sparad i lista!
  • Serveringskunskap
  • Tryckta läromedel
  • 2008
  • Originalversion
Läromedelsegenskaper:

Praktisk gastronomi – servera på restaurang handlar bland annat om mötet med gästen, matsalens organisation och dess utrustning, om uppdukning, serveringsmetoder och försäljningsteknik. Måltidstillfällen, restaurangens miljö och festvåningsarbete tas ock...

Tillgängliggjorda versioner

Omslagsbild Logi

Logi

Spara i lista Sparad i lista!
  • Hotell
  • Tryckta läromedel
  • 2015
  • Originalversion
Läromedelsegenskaper:

Logi inleds med ett helhetsperspektiv på besöksnäringen för att därefter behandla frågor som rör hotellbranschen, från hotellverksamhetens övergripande struktur till frågor som går in på person- och rollnivå.

Omslagsbild Praktisk gastronomi Bröd för bageri och restaurang

Praktisk gastronomi Bröd för bageri och restaurang

Spara i lista Sparad i lista!
  • Bagerikunskap
  • Livsmedels- och näringskunskap
  • Tryckta läromedel
  • 2010
  • Originalversion
Läromedelsegenskaper:

I ett bageri och på en restaurang bakar man bröd för sina kunder. Bakar man ett gott bröd återkommer kunderna. Det är en av bagarens stora utmaningar, att varje dag, hela året, baka ett lika gott och vackert bröd som föregående dag.

Din sökning gav inga träffar på informationssidor