Förlagets beskrivning

Maja och Milo-serien är läsupplevelser för tonåringar och vuxna som behöver mycket enkel text. Serien består av 8 böcker med bilder, text och frågor.

Varje bok finns i tre olika versioner. En version med pictogrambilder som stöd, en med endast text till bilderna samt en version med svenskt teckenspråk (frågorna är dock inte översatta till svenskt teckenspråk). Pictogram är ett bildsystem med stiliserade svartvita bilder som hjälper eleverna att förstå innehållet i texten.

Den digitala versionen körs online i din webbläsare. Det kan köras i FireFox, Edge, Google Chrome, Opera, Safari med flera. Observera att den inte fungerar i Internet Explorer. 

I den här digitala versionen finns en rad inställningar som kan göras för att anpassa böckerna för elevernas olika behov. Inställningar och elevens arbetsuppgifter sparas automatiskt per inloggad elev.

Pris per år

  • 1 användare: 80 kr (100 kr inkl. moms)
  • 5 användare: 400 kr (500 kr inkl. moms)
  • 10 användare: 800 kr (1000 kr inkl. moms)
  • Skolicens användare: 1800 kr (2250 kr inkl. moms).

Prova på

  • Prova på-licens, 1 användare, 1 månad: 0 kr (0 kr inkl. moms).

Läs mer om licenser under Kundservice och Vanliga frågor och svar.

Personuppgifter

För användare av våra webbaserade läromedel behöver vi spara och behandla personuppgifter så som namn och e-postadress. Syftet med en sådan behandling är att kunna ge tillgång till läromedlet och administrera konto och lösenord. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter.