Förlagets beskrivning

Luna är en flicka med många funderingar kring saker hon ser och hör. Allt är inte så lätt att förstå, men Lunas mamma vill gärna förklara. Böckerna är skrivna med korta meningar, enkel fakta och tydliga illustrationer. I slutet av böckerna finns frågor att samtala vidare kring.

Serien om Luna riktar sig till elever i grundsärskolan inriktning ämnesområden. I läroplanen finns delar som är mer abstrakta och här tydliggörs de på ett enkelt och konkret sätt. Varje bok behandlar ett visst område i läroplanen.

Under inställningar kan du välja att presentera varje boksida med svenskt teckenspråk. Det finns också en rad andra inställningar som kan göras för att anpassa böckerna för elevernas olika behov. Inställningar  sparas automatiskt per inloggad elev.

Webböckerna körs online i din webbläsare. Det kan köras i FireFox, Edge, Google Chrome, Opera, Safari med flera. Observera att den inte fungerar i Internet Explorer.

Se även de trycka böckerna i samma serie:

Pris per år

  • 1 användare: 80 kr (100 kr inkl. moms)
  • 5 användare: 400 kr (500 kr inkl. moms)
  • 10 användare: 800 kr (1000 kr inkl. moms)
  • Skolicens användare: 1800 kr (2250 kr inkl. moms).

Prova på

  • Prova på-licens, 1 användare, 1 månad: 0 kr (0 kr inkl. moms).

Läs mer om licenser under Kundservice och Vanliga frågor och svar.

Personuppgifter

För användare av våra webbaserade läromedel behöver vi spara och behandla personuppgifter så som namn och e-postadress. Syftet med en sådan behandling är att kunna ge tillgång till läromedlet och administrera konto och lösenord. I detta läromedel behandlas även sparade anteckningar, markeringar som ritats in samt bokmärken. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter.